[Logga in]
CitatTjänster - Boka på nätetEnkelt - Så här gör duProva - Prova GratisKontakt - Hör av dig
Logo: Boka och Planera
star Lätt att komma igång!
star Prova GRATIS i 1 månad!
star Boka när du vill — året om!
star Gästbok med bilder
star Medlemsregister
star Många inställningsmöjligheter
 

Vanliga frågor

FAQ - Frequently asked questions

Nedan har vi samlat de vanligaste frågorna som vi har fått.
Undrar du över något som inte står här så hör av dig till oss.
Vi välkomnar både frågor, synpunkter och ideér!

Vad kostar det?

Priset är 300:- kronor inkl. moms per år och "tjänst". Med tjänst menas det ni vill kunna boka, exempelvis en båt, ett fritidshus eller en föreningslokal. Du får lägga till hur många användare du vill och alla olika funktioner så som gästbok, ekonomi, medlemsregister m.m. ingår.

Vad händer när man registrerat sig?

När du har registrerat dig får du prova tjänsten helt gratis i 1 månad. När du är inloggad kan du enkelt se hur länge du har provat tjänsten och hur många dagar du har kvar. Du kan när som helst avsluta tjänsten och efter en månad skickar vi ett mail till dig och frågar om du vill fortsätta använda tjänsten. Vill du det, så skickar vi en faktura till dig på 300:- inkl moms.

Hur får man hjälp?

När du är inloggad har du tillgång till en onlinemanual där alla funktioner står förklarade och på varje sida finns en Hjälp-länk som tar dig direkt till rätt avsnitt i manualen. Som administratör har du även tillgång till en onlinemanual för administratörer. Har du ytterligare frågor är du alltid välkommen att maila oss.

Medlem i flera tjänster?

Som användare kan du vara medlem i flera olika tjänster och du kan även skapa egna. Alla tjänster du är medlem i visas i en rullgardinsmeny i övre vänstra hörnet på sidan.